Szállítassák át embrióikat hozzánk az ISCARE-be díjmentesen!

Kedves pácienseink és jövöbeli pácienseink, A magyarországi törvénymódosítás és a lombik klinikák államosítása miatt sok páciens keres más utat a…

Az életkor hatása a termékenységre

A meddőség egyre több párt érint, ennek egyik oka a terhesség későbbi korra halasztása. Az életkor ugyanis az egyik kulcsfontosságú…

1 HÓNAPON BELÜL TEHERBE ESHET

A kezelés a menstruációs ciklushoz kötődik, ezért egy kezelési ciklus megközelítőleg egy hónapig tart.

A hangsúlyt a meddőség okainak diagnosztizálására fektetjük, mivel ez a sikeres kezelés kulcsa, s ez vezet ahhoz, hogy klienseink álma teljesüljön.
Elsődleges célunk a spontán terhesség elérése a legegyszerűbb és leghatékonyabb kezelésekkel.
Számunkra elsődleges a betegek elégedettsége, egészsége és az, hogy pácienseink a lehető legnagyobb törődést kapják a siker elérésének érdekében.
Klinikánk több mint 20 éve foglalkozik a meddőség kezelésévél, ezalatt több mint 4500 gyermek szülétésében segítettünk, amire joggal büszkék vagyunk.
Számunkra elsődleges a páciensek biztonsága és kényelme.Klinikánkon egyre gyakrabban alkalmazzuk a SOFT módszert, amely által a hormonális stimuláció rövidebb ideig tart és a beteg megterhelése is kisebb.
Klinikánk komplex szolgáltásokat nyújt  a meddőség kezelésében és diagnosztizálásában. Klinikánkon pácienseink igénybe vehetik az endokrinológus, genetikus, urológus, belgyógyász és pszichológus szolgáltatásait hosszadalmas várakozás nélkül.
Klinikánk a FutureLife nemzetközi egészségügyi intézményeinek hálózati részéhez tartozik. Pácienseinknek a legújabb kezelési módszereket nyújtjuk.
"Tisztelt docens Války. Szeretnénk Önt üdvözölni és szívből megköszönni Önnek valamint az ISCARE alkalmazottjainak gyermekünk, Laura születését.  A klinikának köszönhetően Valentin napján egészséges és boldog gyermekünk született. Mégegyszer köszönjük."
Michaela
"Nagy köszönettel tartozunk Války doktornak gyönyörů gyermekünk születéséért, aki Augusztusban 3880g-mal és 50cm-rel született."
Kristína
"Január 5.-én születtem a dunaszerdahelyi kórházban. Szeretném Önöknek megköszönni születésem. Szavakkal leírhatatlan és elmondhatatlan mennyire sokat jelent számunkra a klinika segítsége és főleg az, hogy  család lehetünk. Köszönjük."
Veronika a Martin
"Május 20.-a volt életünk legszebb napja. 11 év házasság után megszületett gyerekünk, Sofia. Sofia csodálatos, beragyogja napjainkat. Szeretnénk megköszönni hatalmas segítségüket és főleg azt, hogy annyi idő elteltével házasságunk új értelmet kapott.Szavakkal leírhatatlan mit érzünk, ezért csak annyit szeretnénk, köszönjük."
Sofia
"Nagy örömmel szeretnénk megköszönni, hogy a klinikának köszönhetően 12 év után teljesült régi álmunk. Tamara 3600g-mal és 54 cm-rel született. Ma 4 és fél éves és beragyogja életünket."
Tamara
"Mivel mi is azok közé a párok közé tartozunk, akiknek nem sikerült természetes úton gyermeket nemzeni, eldöntöttük, hogy meglátogatjuk klinikájukat. Júliusban részt vettünk az IVF- ICSI-ben. Július 5.-én megtörtént az embriótranszfer és a pozitív terhességi teszt után már csak reménykedtünk, hogy a terhesség majd komplikációmentesen zajlik . Így történt. Köszönjük."
Julius

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinika központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinikai központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések