2023 szeptemberétől klinikáink REPROFIT klinikák lesznek.

Egyesítjük a tapasztalatokat, a szakértői csapatokat és a know-how-t, hogy növeljük az IVF-kezelések sikerességét.

Modernizáljuk a helyiségeket, hogy még kényelmesebben érezze magát nálunk.

Bővítjük a szakértők csapatát, hogy a lehető legjobb ellátást biztosíthassuk Önnek.

ISCARE>>> REPROFIT

Mit hoz el Önnek a REPROFIT?

Csak azt, amire valóban szüksége van a teherbe eséshez Csak azt, amire valóban szüksége van a teherbe eséshez
Mindig az egyszerűbb megoldásoktól haladunk az összetettebbek felé.
Egyéni megközelítés a páciensek sajátos szükségletei szerint Egyéni megközelítés a páciensek sajátos szükségletei szerint
Kezdettől fogva a meddőség okának felderítésére összpontosítunk.
A kezelés nagyarányú sikeressége A kezelés nagyarányú sikeressége
Több mint 18 ezer világra jött gyermek.
Több képzett szakember Több képzett szakember
A szakértők tapasztalt csapatának és a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően a kezelés sikeressége átlagon felüli.
Rövid várakozási idő Rövid várakozási idő
Azon dolgozunk, hogy a babához vezető út a lehető legrövidebb legyen. A klinika megfelelő kapacitásának és hatalmas donoradatbázisunknak köszönhetően minimálisra csökkentjük a kezelés megkezdésére való várakozás idejét.
Genetikai vizsgálatok Genetikai vizsgálatok
Ezek az általunk nyújtott szakorvosi ellátás szerves részét képezik. (A preimplantációs genetikai tesztnek, azaz a PGT-nek köszönhetően a beültetésre egészséges embriót választhatunk ki, és ezáltal növelhetjük a sikeres terhesség esélyét.)
Csúcsminőségű laboratóriumok Csúcsminőségű laboratóriumok
Klinikáinkon magától értetődő a modern felszerelés.
Új technológiák és eljárások Új technológiák és eljárások
A kutatási osztálynak köszönhetően a legújabb eljárásokat ültetjük át a gyakorlatba, és a meddőség komplikált okaival küzdő pároknak is segíthetünk a teherbe eséssel.
Nyílt és barátságos kommunikáció és a páciensek fokozott kényelme Nyílt és barátságos kommunikáció és a páciensek fokozott kényelme
Fontos számunkra, hogy ebben a nem könnyű időszakban is a lehető legkellemesebben érezze magát. Ezért nálunk magától értetődő az empátia és a szolgálatkészség.
Tapasztalatok megosztása a klinikák között Tapasztalatok megosztása a klinikák között
Ismereteinket folyamatosan tökéletesítjük azáltal, hogy minden jelentős konferencián és szemináriumon rendszeresen részt veszünk.

Gyakran ismételt kérdések

Miért változik az ISCARE Reprofitra?
Az ISCARE és a Reprofit már évek óta együttműködik, testvérklinikák a FutureLife klinikacsoporton belül. Legnagyobb közös ambíciónk, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsunk, és hogy pácienseinket a lehető legnagyobb sikerrel kezeljük, hogy minél elégedettebbek legyenek. A lehetőségek és a fennálló korlátok mérlegelését követően az egyesülés mutatkozott a legjobb megoldásnak ezen célok elérésére. Az ISCARE és a Reprofit tapasztalatainak és szakértői csapatának egyesítésével gyorsabban tudunk fejlődni, hogy elsők lehessünk a meddőség kezelésében Szlovákiában és Csehországban is.
Milyen változást jelent az egyesülés az ISCARE páciensei számára?
Egy olyan nagy esemény, mint két klinika egyesülése, számos változást hoz magával. Célunk, hogy mind a 4 kirendeltségben ugyanolyan elsőosztályú ellátást nyújtsunk, ezért olyan változásokra kerül sor, amelyek arra szolgálnak, hogy egyesítsék a páciensek ellátásának folyamatait, valamint egységes információs rendszert vezessenek be. Előre is köszönjük türelmüket a változtatások bevezetése során! Azon leszünk, hogy csakis pozitív hatásaikat érzékeljék, például a várakozási idő rövidülését, a fokozott kényelmet, a klinikával való kommunikáció lehetőségeinek bővítését és mindenekelőtt a kezelés sikerességének nagyobb arányát. A jelentősebb változásokról folyamatosan tájékoztatni fogjuk önöket a weboldalunkon és a közösségi oldalakon.
Jelenleg az ISCARE páciense vagyok. Mi fog történni az embrióimmal/petesejtjeimmel/spermámmal, amelyek az ISCARE-nél vannak lefagyasztva?
Lefagyasztott sejtjeire a változás semmilyen hatással nem lesz. Az ISCARE klinikák fokozatosan, általános üzemelésük során fognak Reprofitra változni, és továbbra is a jelenlegi helyiségekben lesznek. Így a változást követően is megszakítás nélkül folytatódhat a meddőségi kezelése, illetve sejtjeinek tárolása anélkül, hogy bármilyen további lépéseket kellene tennie. A társaság névváltozása semmilyen hatással nem lesz sem a meglévő szerződésekre, sem pedig a beleegyező nyilatkozatokra.
A csehországi Reprofit klinikán kezelnek. Mit jelent számomra ez a változás?
Mivel a Reprofit minél közelebb szeretne lenni pácienseihez, hogy minőségi és elérhető kezelést hozhasson el nekik, már korábban úgy döntöttünk, hogy kirendeltséget nyitunk Ligetfalun (Petržalka). Ez lehetővé tette számunkra, hogy a konzultációkat és a folyamatos vizsgálatokat Önhöz közelebb végezhessük el, viszont a kezeléssel járó beavatkozások elvégzésére továbbra is Csehországba kellett utaznia. Ez most megváltozik, és szeptembertől a teljes kezelést végigcsinálhatja Szlovákiában, változatlan feltételek és minőség mellett. Ezzel a lépéssel egyúttal a szlovák egészségbiztosítók szerződéses partnerévé is válunk, és így a Szlovákiában megvalósuló kezelés esetén nem lesz szükséges visszatérítési kérelmet benyújtani a biztosítónak. Viszont, ha szeretné a kezelést a csehországi kirendeltség valamelyikén befejezni vagy folytatni, ezt is megteheti, és ebben az esetben az Ön számára semmi sem változik.
Milyen változásokat hoz az egyesítés a személyzet terén?
Az egyesítés miatt a ligetfalui Reprofit klinika működése megszűnt, a személyzete pedig, ideértve MUDr. Bagócsi Tomáš és MUDr. Urbašíková Monika orvosokat is, a Prievozská utcai klinikán folytatja munkáját. Az ápolók, illetve a laboratóriumi dolgozók csapata is bővülni fog.

Minden éven egyre több párnak segítünk teherbe esni.

7500 ciklus
7500 cyklov
4500 pár
4500 párov
több mint 18 000 világra jött gyermek
více než 18 000 narodených detí

Szakemberek csapata

MUDr. Tomáš Bagócsi
MUDr. Tomáš Bagócsi
A Reprofit Szlovákia orvosigazgatója
MUDr. Michaela Grossová, PhD.
MUDr. Michaela Grossová, PhD.
A pozsonyi klinika főorvosa
Doc. MUDr. Stanislav Tomáš, PhD.
Doc. MUDr. Stanislav Tomáš, PhD.
A turócszentmártoni klinika főorvosa
MUDr. Pavel Otevřel
MUDr. Pavel Otevřel
A brnói klinika főorvosa
MUDr. Andrea Rákosová Kagánková
MUDr. Andrea Rákosová Kagánková
Az ostravai klinika főorvosa

Kontaktujte nás